ΕΛΛΑΔΑ

Πεδίο μάχης το χωριό Πυλί της Κω

Πεδίο μάχης το χωριό Πυλί της Κω
Συγκρούσεις ΜΑΤ με κατοίκους της Κω Βήμα της Κω

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο δρόμος προς το Πυλί στην Κω, το χωριό στο οποίο αναμένεται να κατασκευαστεί hot spot.

Οι κάτοικοι του χωριού αντιλαμβανόμενοι την αλλαγή φρουράς στο στρατόπεδο, προσπάθησαν να προπηλακίσουν τους άνδρες των ΜΑΤ που εκείνη την ώρα άλλαζαν βάρδια πετώντας πέτρες και μολότοφ.

Εκείνη τη στιγμή, άρχισε το "κυνηγητό" μεταξύ των ανδρών των ΜΑΤ και των κατοίκων της περιοχής με τους πρώτους να κάνουν χρήση χημικών αλλά και δακρυγόνων.

Η καταδίωξη δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά έφτασε έως τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο του νησιού όπου μέχρι κι αυτή την ώρα τα επεισόδια είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Φιλοπούλου δημοσιογράφο στο "Βήμα της Κω", δυο πολίτες του νησιού ξυλοκοπήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι μέχρι αυτή την ώρα επιτίθενται με πέτρες και ότι άλλο βρουν στους άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι, όπως λέει στο CNN Greece η Κατερίνα Φιλοπούλου , δεν φεύγουν από το σημείο αντίθετα επιχειρούν κατά των συγκεντρωμένων κατοίκων.

Διαβάστε ακόμη

Κως: Συμπλοκές, έκτακτα μέτρα ασφαλείας και φόβοι για σαμποτάζ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ