Ευφάνταστος κρατούμενος: Προσπάθησε να περάσει κινητό στις φυλακές μέσα σε… εικόνα
Δεν είχε το… Θεό του ένας κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, ο οποίος έφτασε στο σημείο να κρύψει μέσα σε μια θρησκευτική εικόνα ένα κινητό τηλέφωνο για να το βάλει στη φυλακή.
Πρόκειται για έναν Γεωργιανό, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 25 χρόνων για ληστείες και κλοπές και είχε μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού σε αυτές του Δομοκού.
Κατά την μεταγωγή του είχε μαζί του μια θρησκευτική εικόνα και, όταν έφτασε στην είσοδο των φυλακών, άρχισε να λέει στους υπαλλήλους πόσο θρήσκος είναι και πως τη συγκεκριμένη εικόνα την έχει πάντα μαζί του.
Αυτό, όμως, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, που όταν έψαξαν καλύτερα εντόπισαν το μυστικό της εικόνας.
Ο κρατούμενος είχε δημιουργήσει ένα μικρό κενό και να έχει κρύψει εκεί μέσα το κινητό τηλέφωνο.
Όπως είναι αναμενόμενο, το κινητό κατασχέθηκε και η προσπάθεια του κρατουμένου καταγράφηκε ως μια ακόμη ευφάνταστη προσπάθεια για να περάσει κάποιος κινητό μέσα στη φυλακή.
SPONSORED
ΑΣΕΠ: Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024
05:00
Πότε θα πληρωθούν τα 150 ευρώ για κάθε παιδί – Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Τι είναι το «PARE» - Πώς λειτουργεί το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ
03:00
Δείτε τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2026
02:00