Νεκρός 23χρονος στο Λασίθι: Άγρια δολοφονία «βλέπουν» οι Αρχές
Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί στη σορό του 23χρονου που βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με τα στοιχεία μέχρι στιγμής να «δείχνουν» άγρια δολοφονία.
Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι λιμενικές Αρχές του Αγίου Νικολάου και, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήδη έχουν πάρει καταθέσεις από άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του 23χρονου, προκειμένου να βρουν τα κίνητρα.
Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει και οι προσωπικές επαφές και σχέσεις του νεαρού από την πατρίδα του το Πακιστάν.
Σύμφωνα με ομοεθνείς του, ο 23χρονος ζούσε τα τελευταία τρία χρόνια στην περιοχή, ήταν ένα πολύ καλό, ήσυχο και εργατικό παιδί και ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για το παραμικρό.
Το άγριο έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, σημειώθηκε μετά τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής και δίπλα στο άψυχο σώμα του 23χρονου οι Αρχές βρήκαν ένα σφυρί, δύο μαχαίρια και ένα σακ βουαγιάζ.
Το πτώμα εντόπισε περιπατητής το πρωί του Σαββάτου, σε απόσταση περίπου 15 μέτρα από τη θάλασσα, και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος αλλά και ιατροδικαστής.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 23χρονος φέρεται να έχει δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και μαχαιριές στον λαιμό.
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ - Σημανδράκος: Το 2018-2019 τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ήταν περισσότερα από τις μύγες
18:30
CIA: Αποδυναμωμένο αλλά ακέραιο το καθεστώς στο Ιράν - Ικανό να χτυπήσει αμερικανικούς στόχους
18:19
Εκκενώνονται οι εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν του Κουβέιτ μετά τις απειλές Ιράν
18:10
Τι δείχνουν οι νέες καταθέσεις μαρτύρων στην πολύκροτη δίκη Βαλυράκη
18:05