Κρήτη: Σύλληψη 32χρονου για μπαλωθιές με καλάσνικοφ
Το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη στην Κρήτη ένας 32χρονος άνδρας για άσκοπους πυροβολισμούς, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί, η αστυνομία προσώρησε στη σύλληψη του 32χρονου, ενώ στον έλεγχο που ακολούθησε - στον ίδιο και στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε - βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο, τρεις γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων, 83 κάλυκες, φυσίγγια και μεταλλικά ελάσματα.
Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ηράκλειο: Ελεύθερη με όρους η μητέρα - Τη Δευτέρα απολογείται ο πατέρας για βία κατά των παιδιών του
17:47
Χειροπέδες σε δύο στην Ομόνοια για διακίνηση ναρκωτικών - Μετέφεραν 45 κιλά κάνναβης με αυτοκίνητο
17:38
Οργή Χαμενεΐ για Τραμπ: Θα πέσει όπως οι αλαζόνες ηγεμόνες του κόσμου σαν τον Φαραώ
17:29
Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ την ώρα ζωντανής μετάδοσης στο Χαλέπι (vid)
17:20