Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Σε ετοιμότητα και η οφθαλμολογική κλινική του Ρίο
Η οφθαλμολογική κλινική στο Ρίο (24 κλίνες), στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, διαμορφώνεται έτσι ώστε να νοσηλεύσει τυχόν περιστατικά, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας.
Σημειώνεται ότι δεν είχε νοσηλευόμενους οφθαλμολογικούς ασθενείς.
Όσον αφορά τις εφημερίες, σήμερα και την Κυριακή εφημερεύει όπως ήταν προγραμματισμένο το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και το Σάββατο το Ρίο.
Η μόνη αλλαγή είναι η εφημερία της Παρασκευής, οπότε και θα εφημερεύει ο Άγιος Ανδρέας αντί για το Ρίο.
Η σύζυγος του 66χρονου από την Ηλεία το 10ο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού
Στην Ηλεία εντοπίστηκε το 10ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα -η σύζυγος του ένατου ασθενή, ο οποίος είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε Ισραήλ και Αίγυπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη του ζευγαριού, που επίσης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, βγήκε αρνητική.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, η ασθενής είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενώ η επιτήρηση της υγείας της συνεχίζεται.
Η γυναίκα μεταφέρεται σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.
Η αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ «απειλεί» τη σταθερότητα, λέει ο Σομαλός πρόεδρος
16:13
Σε Ελλάδα και Λος Άντζελες τα γυρίσματα κωμικής σειράς με πρωταγωνίστρια την Αντόνια Τόμας
16:00
Επιστροφή εκδρομέων με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις
15:48
Το έργο «Last Days» για την ζωή και το θάνατο του Κερτ Κομπέιν στην Βασιλική όπερα του Λονδίνου
15:47