ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στη Λαμία - Η γυναίκα είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους

Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στη Λαμία - Η γυναίκα είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ύποπτο κρούσμα εξετάζεται στο νοσοκομείο της Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρή γυναίκα που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους.

Η 21χρονη γυναίκα που πρόσφατα είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους όχι όμως με το γκρουπ που επέστρεψε έχοντας σχεδόν στο σύνολό του νοσήσει από τον νέο κορωνοϊό, νοσηλεύεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο νοσοκομείο της πόλης.

Η γυναίκα παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου στο ΓΝ Λαμίας και νοσηλεύεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα κοντέινερ εωσότου επιβεβαιωθεί ή όχι η ύπαρξη του covid-19.

Δείγμα της 21χρονης όπως και μιας ακόμη γυναίκας από τη Χαλκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σταλεί στο Ελ. Ινστιτούτο Παστέρ για την επιβεβαίωση ή όχι του κορωνοϊού.

Για τη γυναίκα από τη Χαλκίδα μάλιστα που δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα συστήθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα υπάρξουν και οι ανάλογες κινήσεις.

Σημειώνεται ότι σε κατ’ οίκον περιορισμό έχει τεθεί ήδη το πρώτο επίσημο κρούσμα κορωνοϊού στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα σε χωριό της Ιστιαίας.

Τέλος εξετάζεται μία ακόμη πληροφορία για γυναίκα από τη Λαμία που ανησύχησε για τον κορωνοϊό χωρίς όμως ιστορικό ταξιδιού σε Ιταλία ή Ισραήλ όπως τα άλλα δύο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ