ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Οι Έλληνες απόψε βγαίνουν στα μπαλκόνια και χειροκροτούν γιατρούς και νοσηλευτές

Κορωνοϊός: Οι Έλληνες απόψε βγαίνουν στα μπαλκόνια και χειροκροτούν γιατρούς και νοσηλευτές
ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει κάλεσμα για να χειροκροτήσουμε εκείνους που δίνουν μάχη καθημερινά λόγω του κορωνοϊού.

Χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Ισπανίας βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ένωσαν το χειροκρότημα τους για να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας.

Κάλεσμα για ανάλογη ενέργεια γίνεται και στη χώρα μας. Σύμφωνα με τη σχετικό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απόψε στις 21:00 «βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας».

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».

Το tweet της Μαρέβα Μητσοτάκη

Το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που δίνουν τη δική τους μάχη, καθώς και για το σλόγκαν «Μένουμε» σπίτι, έστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Μάλιστα, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλεί στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής σε μία μαζική εμψυχωτική – κινητοποίηση με κοινωνική σημασία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Στις 21:00 σήμερα το βράδυ ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα» γράφει η κα. Μητσοτάκη στο Twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ