ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Πλήθος κόσμου βγήκε στα μπαλκόνια για τους ανθρώπους του συστήματος υγείας

Κορωνοϊός: Πλήθος κόσμου βγήκε στα μπαλκόνια για τους ανθρώπους του συστήματος υγείας

Πλήθος κόσμου από πολλές περιοχές της χώρας ανταποκρίθηκε στο διαδικτυακό κάλεσμα και βγήκε στα μπαλκόνια του στις 21:00 το βράδυ για να χειροκροτήσει τους ανθρώπους του συστήματος Υγείας που δίνουν μάχη καθημερινά λόγω κορωνοϊού

Κάποιοι δεν έμειναν μόνο στο χειροκρότημα. Οδηγοί που κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους άρχισαν να κορνάρουν παρατεταμένα μόλις άκουγαν τα χειροκροτήματα από τους ενοίκους των πολυκατοικιών.

Το CNN Greece κατέγραψε βίντεο από Ελληνικό, Γαλάτσι, Μοσχάτο, Χαϊδάρι, Άλιμο, Ζωγράφου, Παλαιό Φάληρο καθώς και Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τις παρακάτω περιοχές, αντίστοιχο ήταν το σκηνικό και σε Αγία Παρασκευή, Καλλιθέα και Γκράβα.

Δείτε τα βίντεο:

Ελληνικό:

Γαλάτσι:

Μοσχάτο:

Χαϊδάρι:

Πάτρα:

Άλιμος:

Θεσσαλονίκη:

Ζωγράφου:

Παλαιό Φάληρο:

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».

Το tweet της Μαρέβα Μητσοτάκη

Το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που δίνουν τη δική τους μάχη, καθώς και για το σλόγκαν «Μένουμε» σπίτι, έστειλε νωρίτερα και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Στις 21:00 σήμερα το βράδυ ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα» έγραψε η κα. Μητσοτάκη στο Twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ