Κορωνοϊός: Ο δήμαρχος Γλυφάδας ξήλωσε τη στεφάνη από τις μπασκέτες λόγω των «απείθαρχων»
Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αποφάσισε να αφαιρεθεί η στεφάνη από τις μπασκέτες της κεντρικής αθλητικής εγκατάστασης, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που το Σαββατοκύριακο θέλησαν να παίξουν μπάσκετ.
Ειδικότερα, ο κ. Παπανικολάου, αποφάσισε να επιστρατεύσει συνεργεία του δήμου, τα οποία αφαίρεσαν τη στεφάνη από τις μπασκέτες.
«Υποχρεωθήκαμε να αφαιρέσουμε τα στεφάνια από τις μπασκέτες σε κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας γιατί δυστυχώς, παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι - μικροί αλλά και μεγάλοι - συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι το Σαββατοκύριακο, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι», αναφέρε σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook.
«Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες. Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων».
«Επιτρέψτε μου να επαναλάβω και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, ότι μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο», υπογράμμισε ο κ. Παπανικολάου.
SPONSORED
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου παλαιστινιακής καταγωγής που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
23:55
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34