ΕΛΛΑΔΑ

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Βοστώνη η Ντένια Παράσχη

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Βοστώνη η Ντένια Παράσχη
Social Media

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα μεταφερθεί η 28χρονη, Ντένια Παράσχη, στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από την καρδιά.

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας της Ντένιας o πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και έθεσε στη διάθεσή της το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ιατρικά πλήρως εξοπλισμένο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταφορά της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αργά χθες το βράδυ, πάντως, υπήρξε εμπλοκή για τη μεταφορά της 28χρονης κοπέλας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, οι γιατροί που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις ημέρες την κατάσταση της υγείας της, δεν έδιναν το «πράσινο φως», ώστε να ταξιδέψει η Ντενία στη Βοστώνη.

Σημειώνεται ότι συγκινητική είναι η συμπαράσταση των ομογενών της Αμερικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δηλώσει την αμέριστη υποστήριξη στην οικογένειά της.

Στο πλευρό της Ντένιας βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, συμμετέχοντας στο ταμείο αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε για την Ντένια:

«Ως ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε την ανάγκη να επιστρέψουμε στην ελληνική κοινωνία, με κάθε τρόπο και μέσο, λίγη από την αγάπη που μας έχει προσφέρει απλόχερα και χωρίς ιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Εκ μέρους των συμπαικτών μου, ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν για τη Διονυσία.

Εύχομαι στην ίδια και στην οικογένειά της καλή δύναμη και να ξέρουν ότι οι ευχές όλων μας θα τους συντροφεύουν. Ελπίζω, επίσης, η δική μας πρωτοβουλία να βρει μιμητές. Όσοι και όσο μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα της Διονυσίας. Οποιαδήποτε ενίσχυση μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ