Ισχυρός σεισμός στην Πάργα - Αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:49, σε περιοχή της Ηπείρου, κοντά στην Πάργα.
H αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών δείχνει πως το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν 10 χλμ. και το επίκεντρό της 14 χλμ. ανατολικά -βορειοανατολικά της Πάργας.
Να σημειωθεί πως στις 23:38 το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκε ακόμη μία σεισμική δόνηση στην περιοχή.
Σύμφωνα με την μέτρηση του Γεωδυναμικού είχε ένταση 4.3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 14χλμ βορειοανατολικά της Πάργας ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 17χλμ.


ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ έσπασε κάθε ρεκόρ στο Κογκρέσο: Μία ώρα και 47 λεπτά η ομιλία του - Η πιο μακρά στην αμερικανική ιστορία
07:23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Ουάσινγκτον ο Γεραπετρίτης, βλέπει Ρούμπιο: Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, το ενεργειακό παιχνίδι και η ναυπηγική συνεργασία
07:20
ΕΛΛΑΔΑ
Σε «κόκκινο συναγερμό» ο Έβρος: Ήχησε το 112 στα Λάβαρα Σουφλίου λόγω υπερχείλισης του ποταμού
07:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τραμπ: Δεν θα επιτρέψω ποτέ στο Ιράν, το νούμερο ένα χορηγό τρομοκρατίας, να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
07:13
ΚΟΣΜΟΣ