Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο όσοι επαναπατρισθέντες από την Ισπανία βρέθηκαν θετικοί
Σε νέα ενημέρωση σχετικά με τους επαναπατρισθέντες από την Ισπανία που είχαν τεθεί σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, προχώρησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτης, Νίκος Χαρδαλιάς.
Χθες, ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει πως 21 από τους 263 επαναπατρισθέντες είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.
Όπως σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς, οι 20 δεν εμφανίζουν συμπτώματα, ενώ ο 21ος ο οποίος έχει παρουσιάσει κάποια συμπτώματα έχει μεταφερθεί στο «Σωτηρία». Όλοι είναι σε καραντίνα.
Παράλληλα, από χθες, Τρίτη, το βράδυ έχουν ήδη αποχωρήσει 30 άτομα από το ξενοδοχείο.
«Το βράδυ της Τρίτης αποχώρησαν ήδη 30 άτομα από το ξενοδοχείο αφού υπέγραψαν βεβαίωση ότι θα μπουν σε απομόνωση. Στο νοσοκομείο οι 20 από τους 21 που βρέθηκαν θετικοί, ενώ άλλα 22 άτομα που θέλουν να παραμείνουν σε καραντίνα στο ξενοδοχείο. Αν κάποιος άλλος από τους συγκεκριμένους θέλει να πάει σε απομόνωση στο ξενοδοχείο, μπορεί να το κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.
Ο υφυπουργός διευκρίνισε πως οι νοσούντες ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή, όπως και εκείνοι το τεστ των οποίων βγήκε αρνητικό.
SPONSORED
Ιρακινός σχεδίαζε τη δολοφονία της Ιβάνκα Τραμπ - Η σχέση με τους Φρουρούς της Επανάστασης
19:07
Στην εντατική μετά από τροχαίο ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μάριος Οικονόμου
18:56
Πιθανότητες 50-50 για συμφωνία με το Ιράν «βλέπει» ο Τραμπ: Στο τραπέζι η νέα πρόταση της Τεχεράνης
18:45
Εισβολή ληστών στο σπίτι του Αλέν Προστ στην Ελβετία - Αναφορές για τραυματισμό του
18:32