Κορωνοϊός: Έπεσε το πρώτο πρόστιμο αισχροκέρδειας - 50.000€ σε εταιρεία αντισηπτικών
Έπεσε από το υπουργείο Ανάπτυξης το πρώτο πρόστιμο για αισχροκέρδεια.
Ειδικότερα, εταιρεία εμπορίας αντισηπτικών θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ για αισχροκέρδεια, όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.
«Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, κατ’ εφαρμογήν της προσφάτου νομοθεσίας για την πάταξη της αισχροκέρδειας εν μέσω κορωνοϊού, υπέγραψαν την πρώτη απόφαση για επιβολή προστίμου ύψους 50.000 ευρώ σε εταιρία εμπορίας αντισηπτικών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει καλέσει σε δηλώσεις του όποιον πολίτη διαπιστώνει αισχροκέρδεια να το καταγγέλλει στη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.
ΚΟΣΜΟΣ
CNNi: Βομβαρδιστικά του Ιράν μια «ανάσα» μακριά από τη μεγαλύτερη αμερικανική βάση στη Μέση Ανατολή (vid)
17:33
ΕΛΛΑΔΑ
Χαλκίδα: Νέο βίντεο από τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τον Μπραντ Πιτ (vid)
17:24
ΕΛΛΑΔΑ
Στις 19:00 επαναπατρίζονται Έλληνες από Ντουμπάι - Τι ισχύει για το Αμπού Ντάμπι
17:15
ΣΠΟΡ
Προκρίθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό του παγκόσμιου Κυπέλλου στο Μπακού
17:06
ΚΟΣΜΟΣ