ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας - Άμφισσα: 45χρονος κατέφυγε στη βία για να αποφύγει τον έλεγχο

Απαγόρευση κυκλοφορίας - Άμφισσα: 45χρονος κατέφυγε στη βία για να αποφύγει τον έλεγχο
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Απίστευτο περιστατικό, το οποίο όμως ευτυχώς δεν χαρακτηρίζει τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών, συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη της Άμφισσας με έναν 45χρονο, ο οποίος για να αποφύγει τον έλεγχο που του έκανε η αστυνομία για τον περιορισμό κυκλοφορίας έφτασε στο σημείο να κλωτσάει τους αστυνομικούς, να τους βρίζει και να τους απειλεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα περιπολικό του τμήματος Άμφισσας είχε στήσει μπλόκο και έκανε ελέγχους -όπως συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα- για την απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Όταν σταμάτησαν τον 45χρονο και του ζήτησαν το σχετικό έγγραφο και την ταυτότητά του, εκείνος βγήκε σαν μαινόμενος ταύρος από το αυτοκίνητό του, άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς -σύμφωνα μάλιστα με τους ίδιους τους απείλησε- ενώ δεν δίστασε να αρχίσει να τους κλωτσάει και να τους χτυπάει με χέρια και με πόδια, όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί θα του βεβαίωναν πρόστιμο.

Ο 45χρονος τελικά συνελήφθη για απείθεια και αντίσταση κατά των Αρχών και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ του επεβλήθη και το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ.

Όπως πάντως λένε οι αστυνομικοί, ευτυχώς τέτοιες συμπεριφορές είναι μεμονωμένες.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ