Απαγόρευση κυκλοφορίας - Θεσσαλονίκη: Ουρές έξω από τράπεζες
Ουρές σχηματίστηκαν το πρωί έξω από τα υποκαταστήματα τραπεζών στη Θεσσαλονίκη από πολίτες που επιθυμούσαν να λάβουν συντάξεις ή να τακτοποιήσουν οφειλές.
Σύμφωνα με τα απαγορευτικά μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών για τους κινδύνους διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι τράπεζες έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό στους πελάτες που μπορούν να εισέρχονται ανά κατάστημα, κάτι το οποίο καθορίζεται από το εμβαδόν του καταστήματος.
Συνταξιούχοι βρέθηκαν από το πρωί στα υποκαταστήματα για να λάβουν τις συντάξεις του Απριλίου αλλά και νεότεροι που θέλησαν να εξυπηρετήσουν τους γονείς τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Δημοτικοί αστυνομικοί κάνουν συστάσεις στους συγκεντρωθέντες να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών, με τους πολίτες -όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι- να συμμορφώνονται.

Πηγή: Status Fm
2Κ/2024: Τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
01:00
ΔΥΠΑ: Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο - Όλες οι πληροφορίες
00:30
Καταδίωξη ναρκοπλοίου με 4,8 τόνους χασίς στο Γιβραλτάρ - Εριχναν στη θάλασσα τα δέματα
23:59
Ισραήλ: Έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας συγκαλεί ο Νετανιάχου την Κυριακή
23:54