Απαγόρευση κυκλοφορίας - Θεσσαλονίκη: Ουρές έξω από τράπεζες
Ουρές σχηματίστηκαν το πρωί έξω από τα υποκαταστήματα τραπεζών στη Θεσσαλονίκη από πολίτες που επιθυμούσαν να λάβουν συντάξεις ή να τακτοποιήσουν οφειλές.
Σύμφωνα με τα απαγορευτικά μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών για τους κινδύνους διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι τράπεζες έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό στους πελάτες που μπορούν να εισέρχονται ανά κατάστημα, κάτι το οποίο καθορίζεται από το εμβαδόν του καταστήματος.
Συνταξιούχοι βρέθηκαν από το πρωί στα υποκαταστήματα για να λάβουν τις συντάξεις του Απριλίου αλλά και νεότεροι που θέλησαν να εξυπηρετήσουν τους γονείς τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Δημοτικοί αστυνομικοί κάνουν συστάσεις στους συγκεντρωθέντες να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών, με τους πολίτες -όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι- να συμμορφώνονται.

Πηγή: Status Fm
SPONSORED
Όμιλος Fourlis: Σημαντική αύξηση πωλήσεων στο Α’ Τρίμηνο 2026
00:00
Πάρκαρε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, άνοιξε την πόρτα, έπεσε σε υπόνομο και σκοτώθηκε
23:57
AEGEAN: Σε θετική τροχιά οικονομικά μεγέθη και επιβατική κίνηση στο Α' τρίμηνο του 2026
23:50
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση σε τέμενος στο Σαν Ντιέγκο
23:48