ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση Ζέρβα για τις βόλτες των πολιτών - Πιθανό το κλείσιμο της Νέας Παραλίας

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση Ζέρβα για τις βόλτες των πολιτών - Πιθανό το κλείσιμο της Νέας Παραλίας
ΙΝΤΙΜΕ

Οι εικόνες των πολιτών της Θεσσαλονίκης που έκαναν βόλτες στην παραλία προβλημάτισαν τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα ο οποίος μίλησε για το ζήτημα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Μετά από αυτή την επαφή, ο κ. Ζέρβας αναμένει κεντρική απόφαση για σημεία μεγάλων πόλεων όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, αναφέρει το thestival.gr.

Εάν καθυστερήσουν οι σχετικές ενέργειες, συνεργάτες του δημάρχου τονίζουν ότι θα λάβει ο ίδιος ο κ. Ζέρβας τη μεγάλη απόφαση να αποκλείσει την πρόσβαση στην παραλία με τη συνεργασία Ελληνικής και Δημοτικής αστυνομίας.

Μάλιστα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη απόψε στο δημαρχείο της πόλης για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το θέμα.

Οι εικόνες από το τελευταίο διήμερο προβλημάτισαν πολλούς καθώς φαίνεται ότι όσο ο καιρός βελτιώνεται, θα είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που θα συγκεντρώνονται στο παραλιακό μέτωπο για να κάνουν έναν περίπατο ή τη γυμναστική τους.

Για τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του OPEN TV, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον αέρα είπε χαρακτηριστικά πως «αυτές οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες και πρέπει ο καθένας μόνος του να ανακαλέσει τον εαυτό του στην τάξη».ΔΗΜΟΦΙΛΗ