ΕΛΛΑΔΑ

Ζέρβας για το «λουκέτο» στη Νέα Παραλία: Είναι πόλεμος, ο καθένας πρέπει να αυτοπεριοριστεί

Ζέρβας για το «λουκέτο» στη Νέα Παραλία: Είναι πόλεμος, ο καθένας πρέπει να αυτοπεριοριστεί
Φωτογραφία αρχείου ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME

«Οδυνηρή» χαρακτήρισε την απόφασή του να μπει «λουκέτο» στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Ζέρβας.

Η απόφαση για το κλείσιμο της Νέας Παραλίας ελήφθη αργά χθες το βράδυ, μετά από τις μαζικές… βόλτες των κατοίκων της πόλης στο σημείο.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 14:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 8πμ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι υπό κανονικές συνθήκες είναι κατά των περιοριστικών μέτρων και της τιμωρίας. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως η πανδημία «είναι πόλεμος» και τόνισε πως ο καθένας πρέπει να αυτοπεριοριστεί.

Έτσι, στην παραλία θα μπουν κιγκλιδώματα και θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα των 150 ευρώ για όποιον παραβιάζει το μέτρο.

«Ελπίζω να μην αργήσαμε αλλά η ιδέα ότι θα είχαμε καλοκαιρία με χιλιάδες κόσμο μας έκανε να πάρουμε τα περιοριστικά μέτρα... Μια μειοψηφία μπορεί να κάνει τη ζημιά» τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.



Κάλεσε δε τους Θεσσαλονικείς, και όλους τους Έλληνες, να πειθαρχήσουν μέχρι να καταγραφεί το τελευταίο κρούσμα και να «απολαμβάνουμε κάθε ομορφιά της πόλης και της χώρας».

«Ως τότε, μένουμε σπίτι» ολοκλήρωσε λέγοντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ