Απαγόρευση κυκλοφορίας: 1.916 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις την Τετάρτη
Σε 1.916 ανήλθαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και σε δύο οι συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων την Τετάρτη 1η Απριλίου, σε όλη την Ελλάδα.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν στις εξής περιοχές: Στην Αττική 824, στα Ιόνια Νησιά 140, στην Κρήτη 139, στη Θεσσαλονίκη 137, στη Δυτική Ελλάδα 131, στην Πελοπόννησο 108, στην Κεντρική Μακεδονία 85, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 79, στη Θεσσαλία 72, στο Νότιο Αιγαίο 69, στη Στερεά Ελλάδα 56, στην Ήπειρο 35, στο Βόρειο Αιγαίο 34 και στη Δυτική Μακεδονία επτά.
Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί 15.111 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.
Παράλληλα, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν χθες δύο παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα, ένα στην Αττική και ένα στη στη Δυτική Ελλάδα.
Από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 320 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 328 άτομα.
Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Τσάπαλος: Πριν το Πάσχα οι πρώτεςς πληρωμές του Fuel Pass - Οι προϋποθέσεις
12:00
Μαρούσι: «Ακούσαμε καβγά πριν την πτώση από το μπαλκόνι» λέει μάρτυρας - Χειρουργήθηκε η 27χρονη - «Σφίγγα» ο σύζυγός της
11:52
Νέες τρυφερές φωτογραφίες για Τζένιφερ Άνιστον και Τζιμ Κέρτις με αφορμή τις διακόπες του Πάσχα (pics)
11:49
Οικογένεια αγριογούρουνων βγήκε «σεργιάνι» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (vid)
11:37