Κορωνοϊός - Τις ανάγκες των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών, ανέλαβε ο Δήμος Αθηναίων
Την προετοιμασία των γευμάτων και την κάλυψη άλλων αναγκών των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Αθηνών, ανέλαβε από την Παρασκευή ο Δήμος Αθηναίων, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.
Όπως δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης, «πέρα από κάθε διοικητική ευθύνη, πέρα από κάθε αρμοδιότητα, αυτές τις ώρες, έχει ιδιαίτερη σημασία να προστατευθούν όλοι οι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη, σε όποια γωνιά της πόλης, σε κάθε σημείο όπου ζουν».
Σημειώνεται πως, με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό, στους 124 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου.
ΕΛΛΑΔΑ
Υπόθεση Novartis: Φυλάκιση 28 και 25 μήνες στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες - «Όχι» σε ελαφρυντικά
13:44
ΑΓΟΡΕΣ
Bank of America: Έτος καμπής για τις επενδύσεις υποδομών - Οι κορυφαίες επιλογές
13:43
ΑΓΟΡΕΣ
Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το 10ετές ομόλογο - Προσφορές ρεκόρ στα 51 δισ. ευρώ
13:42
ΚΟΣΜΟΣ
Αμερικανός βουλευτής προτείνει να γίνει η Γροιλανδία η 51η αμερικανική πολιτεία
13:32
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ