Θεσσαλονίκη: Δελφίνια εμφανίστηκαν στο Θερμαϊκό Κόλπο
Μπροστά σε ένα ευχάριστο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης όσοι περπατούσαν στο ύψος της Παλιάς Παραλίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένα κοπάδι από δελφίνια έκανε την εμφάνισή τους στο Θερμαϊκό Κόλπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, τα δελφίνια πλησίασαν στην ακτή, κοντά στο σημείο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Ναυάρχου Βότση και άρχισαν τα παιχνίδια τους.
Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών που ισχύουν στο πλαίσιο της αποτροπής της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που κατόρθωσαν να απαθανατίσουν με τα κινητά τους το εντυπωσιακό αυτό θέαμα.
Η δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ανήρτησε στο προσωπικό προφίλ της στο Facebook ένα βίντεο με τα παιχνιδιάρικα δελφίνια του Θερμαϊκού.
PHOTO 1 / 4
Photo 1/4
Πηγή: VIDEO CAPTURE / FACEBOOK
Photo 2/4
Πηγή: VIDEO CAPTURE / FACEBOOK
Photo 3/4
Πηγή: VIDEO CAPTURE / FACEBOOK
Photo 4/4
Πηγή: VIDEO CAPTURE / FACEBOOK
ΧΡΗΜΑ
Πώς υποβάλλεται από παραγωγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης
00:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σδούκου: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκβιάσει τον Στουρνάρα»
23:58
ΚΟΣΜΟΣ
Η CIA αναζητά κατασκόπους στην Κίνα μέσω βίντεο στο YouTube
23:52
ΕΛΛΑΔΑ
Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα myBusinessSupport για διορθώσεις ΑΤΑΚ ή ΚΑΕΚ σε αγροτεμάχια έως 20 στρέμματα
23:48
ΚΟΣΜΟΣ