ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Το «ευχαριστώ» των πυροσβεστών σε γιατρούς και νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Το «ευχαριστώ» των πυροσβεστών σε γιατρούς και νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ
INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κλίμα συγκίνησης επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, όταν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της πόλης έφτασαν με τα οχήματά τους έξω από το Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές, που εδώ και 40 και πλέον ημέρες δίνουν τιτάνια μάχη με τον κορωνοϊό.

Ανάβοντας φάρους και σειρήνες, οι πυροσβέστες έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης, για την προσφορά του προσωπικού του νοσοκομείου.

«Πριν από 40 μέρες ήσασταν το πρώτο νοσοκομείο που δέχθηκε ασθενή με κορωνοϊό. Από τότε μέχρι και σήμερα δίνετε ασταμάτητα τη μάχη για την προστασία της ζωής των συνανθρώπων μας. Από όλο το πυροσβεστικό δυναμικό, από τον διοικητή μέχρι τον νεότερο υπάλληλο, την απέραντη ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Συνεχίστε, να σώζετε ανθρώπινες ζωές. Να είστε γεροί, να είστε δυνατοί και θα είμαστε δίπλα σας. Σας ευχαριστούμε», ανέφεραν στο μήνυμά τους τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το GRTimes.gr, γιατροί και νοσηλευτές που βγήκαν στην είσοδο φορώντας τη στολή τους, γάντια και μάσκες, τους ανταπέδωσαν συγκινημένοι το χειροκρότημα.

«Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μια ηθική στήριξη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους δώσουμε δύναμη μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση», δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής των Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος, Σπύρος Βαρσάμης.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας, Ιωάννης Ιωαννίδης, δήλωσε:

«Θέλαμε να δώσουμε μια ηθική στήριξη, μια ηθική συμπαράσταση σε όλους αυτούς τους ήρωες με τις μάσκες, σ’ αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Δείτε τι δήλωσε σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία, ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης:

Πηγή βίντεο: GRTimes.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ