ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύεται από τη Volvo Car Hellas στη μάχη κατά του Covid 19

Κορωνοϊός: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύεται από τη Volvo Car Hellas στη μάχη κατά του Covid 19

Η Volvo Car Hellas παραχώρησε πέντε οχήματά της στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η κρίση του κορωνοϊού, αναγνωρίζοντας το πολυποίκιλο έργο του και ειδικότερα τις πολυάριθμες δράσεις, που υλοποιούνται από τους εθελοντές και τους εργαζομένους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, απανταχού της Ελλάδος. 

Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, ενώ η προσφορά της εταιρείας περιλαμβάνει και το κόστος του καυσίμου για τις μετακινήσεις.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνης Αυγερινός βρέθηκε την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας προκειμένου να παραλάβει και επίσημα τα αυτοκίνητα.

«Μια τέτοια πρωτοβουλία δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας Volvo Car Hellas στο ανθρωπιστικό μας έργο και μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε, ακόμα καλύτερα, στις αυξημένες ανάγκες της εποχής», υπογράμμισε ο κ. Αυγερινός.

«Ευελπιστούμε, ότι η ως άνω προσφορά θα βρει και άλλους μιμητές, καθόσον οι ανάγκες του Οργανισμού μας την τρέχουσα χρονική περίοδο είναι αρκετά μεγάλες», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ