ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Εντατικοί έλεγχοι στα διόδια Καπανδριτίου

Κορωνοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Εντατικοί έλεγχοι στα διόδια Καπανδριτίου

Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιούν και σήμερα οι άντρες της τροχαίας στα διόδια του Καπανδριτίου, όπου η κίνηση διεξάγεται σχετικά ομαλά.

Πολλοί είναι εκείνοι που μετακινούνται για να πάνε στη δουλειά τους, καθώς πολύς κόσμος εργάζεται στη βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων και της γύρω περιοχής.

Ταυτόχρονα, πάρα πολλές είναι οι νταλίκες και τα οχήματα τροφοδοσίας.

Η τροχαία μέχρι στιγμής δεν έχει καταγράψει κάποια παράβαση, σύμφωνα με το CNN Greece. Θα πρέπει να πούμε ότι ο κοσμος πειθαρχεί στα μέτρα αλλά φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Από την περασμένη Τετάρτη ισχύουν τα μέτρα περιορισμού της μετακίνησης και αυστηροί έλεγχοι πραγματοποιούνται στις εθνικές οδούς ώστε να μην φύγει ο κόσμος προς τα χωριά της περιφέρειας και να μην έχουν πιθανότητα αύξησης των κρουσμάτων μετάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την τροχαία, η κίνηση είναι μειωμένη κατά 50% στην Αθηνών - Λαμίας και οι έλεγχοι γίνονται και στους παράδρομους.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε 159 παραβάσεις οδηγών που επιχείρησαν να μετακινηθούν μακριά από από τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους, επιβλήθηκαν πρόστιμα και σε πολλές περιπτώσεις έγινε και αφαίρεση πινακίδων.

Το Σάββατο, μάλιστα, είχαμε και ένα επεισόδιο στα διόδια των Μαλγάρων με έναν 23χρονο ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να προσπαθεί να σπάσει την καραντίνα, του καταλογίστηκε πρόστιμο και ακολούθησε ένταση και διαπληκτισμός, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Όσοι λοιπόν σκοπεύουν να μετακινηθούν αυτές τις μέρες, να έχουν στο μυαλό τους ότι οι έλεγχοι είναι αυστηροί. Μόνο όσοι θέλουν να μετακινηθούν προς τον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το Ε1 και την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ