Πάσχα 2020: Οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων την Μ. Εβδομάδα
Ανοιχτά για έξι ώρες θα είναι τα καταστήματα τη Μεγάλη Παρασκευή όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Συγκεκριμένα, οι πολίτες θα κάνουν τα ψώνια τους από τη μία το μεσημέρι έως τις επτά το απόγευμα.
Την Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.
«Διανύουμε μια εξαιρετικά κρίσιμη εβδομάδα, την πιο κρίσιμη της προσπάθειας μας, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Κατέστησε σαφές πως οι επιλογές μας τις επόμενες ημέρες θα καθορίσουν το πόσο γρήγορα και «αν θα μπορέσουμε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας».
Σε αυτό το πλαίσιο, συνέστησε σύνεση και αποφασιστικότητα τα επόμενα 24ωρα και προέτρεψε «να μην αφήσουμε την ανυπομονησία να μας θερίσει ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα».
Επανέλαβε ότι δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα. «Ούτε στους συγγενείς θα πάμε ούτε θα μαζευτεί όλη η γειτονιά σε ταράτσες, σε πυλωτές, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο» σημείωσε περαιτέρω.
Γαλλία: Επιδημία γρίπης στη χώρα - Mεγάλη ανησυχία για τον αριθμό των κρουσμάτων
22:44
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με όρους ακόμα τρεις κατηγορούμενοι, ανάμεσα τους και η σύζυγος του λογιστή
22:35
Μήνυμα Δένδια για το νέο Χάρτη των Ε.Δ.: Η χώρα αντιμετωπίζει απειλή, δεν είμαστε Λουξεμβούργο
22:30
Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στο δικαστήριο ο Νικ Ράινερ για τη δολοφονία των γονιών του
22:23