ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έλεγχοι της Τροχαίας στα διόδια Θηβών

Κορωνοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έλεγχοι της Τροχαίας στα διόδια Θηβών
CNN Greece

Οι εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας στα διόδια ενόψει του Πάσχα συνεχίζονται, με στόχο να μην πραγματοποιηθούν άσκοπες μετακινήσεις.

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, στα διόδια των Θηβών, όπου η κίνηση διεξάγεται ομαλά, πραγματοποιούνται εξονυχιστικοί έλεγχοι και στα δύο ρεύματα.

Αρκετός κόσμος, σύμφωνα με το CNN Greece, μετακινείται για να πάει στην εργασία του στην περιοχή της Βοιωτίας, όπου βρίσκοναι οι βιομηχανικές ζώνες.

Νωρίτερα, στα διόδια των Αφιδνών η κίνηση ήταν επίσης περιορισμένη και όπως μας είπαν αστυνομικοί που διεξήγαγαν ελέγχους είχαν καταγραφεί έξι παραβάσεις.

Σημειώνεται ότι, μπλόκα έχουν στηθεί και στους παράδρομους. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Αθήνα μέχρι τα διόδια των Θηβών, τα αυτοκίνητα στους παράδρομους ήταν μετρημένα στα δάχτυλα.

Στα διόδια των Θηβών δεν έχουν εντοπιστεί παραβάτες και όπως δήλωσαν αστυνομικοί που κάνουν εδώ τους ελέγχους είναι ελάχιστες οι παραβάσεις αυτές τις μέρες, καθώς όσοι επιχειρούν να περάσουν παράνομα «κόβονται» στα προηγούμενα διόδια.

Την ίδια ώρα, πολλές είναι οι νταλίκες και τα οχήματα τροφοδοσίας που κινούνται, ενώ οι αστυνομικοί ελέγχουν ακόμη και τα πούλμαν για να διαπιστώσουν αν τηρείται ο αριθμός επιβαινόντων αλλά και αν οι επιβάτες έχουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Παράλληλα, ελάχιστα είναι και στα διόδια της Ελευσίνας τα οχήματα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση μέχρι στιγμής είναι μειωμένη κατά 50% στην Αθηνών - Λαμίας και οι έλεγχοι γίνονται και στους παράδρομους.

Οι παραβάσεις που βεβαιώνονται αυτές τις μέρες είναι λίγες, καθώς ο κόσμος πειθαρχεί στα μέτρα. Τη Μεγάλη Τρίτη είχαμε για παράδειγμα 124 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ