Απαγόρευση κυκλοφορίας: Εντατικοί οι έλεγχοι στις Αφίδνες - Πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων
Εξονυχιστικούς ελέγχους, για να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού στην επαρχία, πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία στα διόδια των Αφιδνών.
Στόχος της ΕΛ.ΑΣ., είναι να μην υπάρξουν άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, όπου πολλοί θα προσπαθήσουν να εκδράμουν στα εξοχικά τους.
Συγκεκριμένα μόνο δύο παραβάσεις έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα στα διόδια των Αφιδνών, σύμφωνα με το CNN Greece, με την Αστυνομία να επιβάλλει στους παραβάτες το χρηματικό πρόστιμο των 300 ευρώ, καθώς και αφαίρεση πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση.
Οι έλεγχοι των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. είναι πολύ αυστηροί, τόσο στα διόδια των Εθνικών οδών όσο και στους παράδρομους.
Σημειώνεται ότι για να μετακινηθούν οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Ε1 και την αστυνομική τους ταυτότητα, ώστε να αποδεικνύουν ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι στην επαρχία.
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51
Λίβανος: Έκκληση προέδρου Αούν προς τον ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να σεβαστεί την εκεχειρία
15:45