ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Πατέρας και γιος νίκησαν τον ιό και πήραν εξιτήριο

Κορωνοϊός: Πατέρας και γιος νίκησαν τον ιό και πήραν εξιτήριο
Screen grab

Πατέρας και γιος που νόσησαν από τον κορωνοϊό, θεραπεύτηκαν και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγο πριν από το Πάσχα.

Παρά τη συγκίνηση και την επιθυμία τους βέβαια, ακόμη δεν επιτρέπεται ούτε να αγκαλιαστούν, κι έτσι μοιράζονται τη χαρά τους από απόσταση ασφαλείας.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολες μέρες, πέρασα ξυστά από τον θάνατο αλλά με τη βοήθεια του Θεού, με τη βοήθεια των γιατρών τα πέρασα όλα. Ένιωσα τον κίνδυνο πάρα πολύ. Άκουσα τους γιατρούς που έλεγαν για διασωλήνωση γιατί ήταν πραγματικά δύσκολη η κατάσταση», λέει ο 73χρονος Ανδρέας Μάμαλης, πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ (Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος), στην κάμερα του Open.

«Ένιωθα αυτό που νιώθει κάθε γιος για τον πατέρα του και είχα και ένα άγχος παραπάνω γιατί ήμουν αυτός που τον κόλλησε. Ήταν μεγαλύτερο το βάρος που κουβαλούσα εκείνη τη στιγμή στις πλάτες μου. Η μόνη μέρα που τον είδα, ήταν όταν είχα πάρει εξιτήριο και έφευγα και με είδε από την πόρτα του θαλάμου και του είπα ότι ελπίζω σε λίγες μέρες να είμαστε μαζί, όπως και έγινε», δήλωσε με τη σειρά του ο γιος του κ. Μάμαλη.

Αναφερόμενος στους γιατρούς και νοσηλευτές που τους βοήθησαν ο ίδιος είπε:

«Δεν μπορέσαμε να τους ευχαριστήσουμε ακόμα από κοντά και να τους πούμε πόσο ευγνώμονες είμαστε, διοτί ήταν αυτοί που μας κράτησαν στη ζωή και μας βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε συναισθηματικά σε όλο αυτό».

Τέλος, ο 73χρονος είπε πως ο γιος του τού έδινε κουράγιο στις δύσκολες αυτές ώρες και ευχαρίστησε την οικογένειά του και όλο το προσωπικό στο ΑΧΕΠΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ