ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Πάσχα 2020: «Αστακός» τα διόδια των Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός - Πάσχα 2020: «Αστακός» τα διόδια των Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη
INTIME NEWS

Απόλυτη ηρεμία επικρατεί από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στα διόδια των Νέων Μαλγάρων έξω από τη Θεσσαλονίκη, με τους πολίτες να δείχνουν πως συμμορφώνονται προς τα μέτρα της κυβέρνησης, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, στα διόδια των Μαλγάρων τις τελευταίες ώρες υπήρχαν μονάχα οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι των διοδίων, χωρίς να υπάρχουν διερχόμενα οχήματα πολιτών.

Σε κάθε περίπτωση, οι έλεγχοι της Αστυνομίας παραμένουν εντατικοί, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ μπλόκα έχουν στηθεί σε κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως το πρόστιμο για τους παραβάτες μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης, ανέρχεται στα 300 ευρώ, ενώ συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ και η ποινή αφαίρεσης πινακίδων για 60 ημέρες.

Σε ό,τι αφορά τα συγκεντρωτικά στοιχεία, σύμφωνα με την Τροχαία, έχουν βεβαιωθεί συνολικά, σε ολόκληρη την επικράτεια, 729 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 420 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ