Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από Καστελόριζο, Ρόδο και Σύμη
Σε νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας προχώρησαν την Πέμπτη μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, στις 14:33 ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από τη νήσο Μεγίστη στο Καστελόριζο, σε ύψος 25.000 ποδών.
Δέκα λεπτά αργότερα, στις 14:43 το ίδιο ζεύγος μαχητικών πραγματοποίησε διέλευση πάνω από την Ρόδο, σε ύψους από 4.500 έως 10.000 πόδια.
Το ίδιο ακριβώς σκηνικό επαναλήφθηκε στις 14:57, όταν τα συγκεκριμένα τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τη Σύμη, σε ύψος 26.000 ποδών.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας κατά την πάγια πρακτική.
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι: 90χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της
10:38
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΟΚREADS: Η Αίθουσα του Παιχνιδιού: Εκεί όπου στοιχηματίζεται η μοίρα της ανθρωπότητας
10:24
ΚΟΣΜΟΣ
Γροιλανδία: «Δεν θα είμαστε Αμερικανοί» - Κοινή δήλωση των πέντε πολιτικών κομμάτων
10:14
ΕΛΛΑΔΑ
Ταλαιπωρία για επιβάτες στα λιμάνια: Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά χωρίς επίσημο απαγορευτικό
10:11
ΚΟΣΜΟΣ