Kορωνοϊός: Ο χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα σε ένα γράφημα
Στους 127 ανέρχονται οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό, καθώς μετά την επίσημη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, καταγράφηκαν δύο ακόμη θάνατοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 87χρονος άνδρας εξέπνευσε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο «ΝΙΜΙΤΣ». Ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί νωρίτερα εκεί από την κλινική «Ταξιάρχαι» όπου καταγράφηκαν 28 κρούσματα του νέου κορωνοϊού.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα.
Αργά το απόγευμα έγινε γνωστό από την Αλεξανδρούπολη ότι κατέληξε ασθενής 74 ετών με υποκείμενο νόσημα.
Την ίδια ώρα, στα 2.463 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού ενώ σε μία ημέρα είχαμε 55 νέα, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας και όπως φαίνεται και στο γράφημα του greekinfographics.
Την ίδια ώρα, 57 άνθρωποι έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ, 52 είναι διασωληνωμένοι και έχουν ελεγχθεί 59.241 κλινικά δείγματα.

Πηγή: Greek Infographics
SPONSORED
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 19 Ιουνίου
21:45
Η ΕΕ ανοίγει τον δρόμο για την ένταξη της Ουκρανίας και της Μολδαβίας
21:37
Κακοκαιρία: Έπεσαν πάνω απο 30.00 κεραυνοί - Στο Ναρθάκι Λάρισας το μεγαλύτερο ύψος βροχής
21:28
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 45 εκατομμύρια ευρώ
21:19