Κορωνοϊός - Λάρισα: Πέντε νέα κρούσματα στη Νέα Σμύρνη - Αντιδράσεις για την καραντίνα
Πέντε νέα κρούσματα έδειξε η ιχνηλάτηση των επαφών γυναίκας Ρομά που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό την Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας.
Ειδικότερα μετά το κρούσμα, έγινε ιχνηλάτηση συνολικά 10 επαφών, εκ των οποίων οι πέντε βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με το larissanet.gr πρόκειται για έναν άνδρα 54 ετών, μία ακόμη γυναίκα 34 ετών και τρία παιδιά, ένα αγόρι 11,5 ετών και δύο κορίτσια 13 και 14 ετών αντίστοιχα.
Και οι πέντε είναι μέλη του στενού περιβάλλοντός της.
Aντιδράσεις για την καραντίνα
Η ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά το απόγευμα της Πέμπτης για συνέχιση της καραντίνας σε ένα τμήμα της Νέας Σμύρνης, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.
Σύμφωνα με το larissanet, κάτοικοι της αποκλεισμένης περιοχής ζήτησαν από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και χθες αλλά και σήμερα να μάθουν γιατί παραμένουν σε καραντίνα, ενώ το απόγευμα βρέθηκε στη συνοικία και ο αντιδήμαρχος Ντίνος Διαμάντος.
Ακόμη, ζήτησαν να συναντηθούν και με τους υπευθύνους του ΕΟΔΥ.
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική- Δεν εφησυχάζουν οι δυνάμεις
07:16
Ουκρανία: Δυο νεκροί και τραυματίες από ρωσικά πλήγματα τη νύχτα
07:05
Καιρός σήμερα: Ζέστη με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς - Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο
07:00
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Τετάρτη (5/08) σε Αττική, Εύβοια, Μυτιλήνη, Χίος και Ψαρά
06:45