ΕΛΛΑΔΑ

«Ξεψύχησε στα χέρια μου»: Συγκλονιστική μαρτυρία για την οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

«Ξεψύχησε στα χέρια μου»: Συγκλονιστική μαρτυρία για την οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη
ΙΝΤΙΜΕ/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της οικογενειακής τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη, όπου πατέρας σκότωσε τον 32χρονο γιο του.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, η ένταση στην οικογένεια υπήρχε εδώ και περίπου μία δεκαετία.

Περιγράφοντας την τραγωδία, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός άρχισε να κυνηγάει τη μητέρα του και να τη χτυπάει με σίδερο.

Στη συνέχεια, ο γείτονας της οικογένειας και αυτόπτης μάρτυρας, πήρε τον νεαρό στο σπίτι του για να ηρεμήσει η κατάσταση:

«Πήρα το θύμα, το πήγα στο σπίτι, το ηρέμησα. Ήρθε ο πατέρας του, εξαγριώθηκε, τον γρονθοκόπησε άσχημα. Τον σήκωσα πάνω από τον πατέρα του, καθίσαμε στην άκρη. Ξέφυγε από την προσοχή μου ο πατέρας του, πήρε το όπλο... Μας πυροβόλησε τρεις φορές».

Περιγράφοντας τη συγκλονιστική στιγμή των πυροβολισμών, ο άνδρας αναφέρει πως όλα έγιναν «Μπροστά μου, δίπλα μου. Τα σκάγια με χτυπήσανε».



Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς, ο μάρτυρας πήρε τον τραυματισμένο 32χρονο και τον πήγε στο σπίτι του:

«Παίρνω τον τραυματισμένο το θύμα, τυλίγω το χέρι του που ήταν σακατεμένο και τον πάω προς το σπίτι μου. Ξαναβγήκε ο δράστης, πυροβόλησε άλλες τρεις φορές και το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου».

Τέλος, ο άνδρας τονίζει πως το νεαρό θύμα δεν ήταν ναρκομανής, «ήταν ένα παιδί που είχε ψυχολογικά προβλήματα».

Στον εισαγγελέα ο δράστης

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο 63χρονος πατέρας.

Ο κατηγορούμενος κρατείται αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και πριν από τη μεταγωγή του ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπως ζήτησε, για την πιστοποίηση τραυμάτων που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Για τον ίδιο λόγο, ο ίδιος μεταφέρθηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, συνοδεία αστυνομικών, σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ