Έρευνα του «Εσωτερικών Υποθέσεων» για περιστατικό βίας αστυνομικού σε βάρος πολίτη
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε πως ανατέθηκε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται αστυνομικός να χτυπά έναν άνδρα στην οδό Μιχαλακοπούλου.
Σε αυτό φαίνεται η μηχανή του ιδιώτη πεσμένη στο έδαφος και ακόμη δύο μηχανές οι οποίες, όπως προέκυψε, είναι υπηρεσιακές της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για τον νταή αστυνομικό γίνεται έρευνα από την διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για να ερευνηθεί εάν ήταν εν ώρα υπηρεσίας.
Το περιστατικό θα διερευνηθεί με κάθε λεπτομέρεια καθώς και ο τρόπος με τον οποίον συμπεριφέρεται ο άνδρας της ασφάλειας στον Έλληνα πολίτη.
ΕΛΛΑΔΑ
Καθίζηση στα Μελίσσια - Διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος της 25ης Μαρτίου
22:08
ΚΟΣΜΟΣ
Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ με 21 νεκρούς: Στους -30 βαθμούς το θερμόμετρο - Στο σκοτάδι 800.000 σπίτια
22:03
ΕΛΛΑΔΑ
Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων στο Ηράκλειο λόγω της κακοκαιρίας
21:55
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Σε «κόκκινο συναγερμό» και η Κρήτη - Σε ετοιμότητα οι τοπικές Αρχές
21:53
ΕΛΛΑΔΑ