ΕΛΛΑΔΑ

Ανώγεια: Αιματηρή συμπλοκή με δύο νεκρούς και έναν τραυματία

Ανώγεια: Αιματηρή συμπλοκή με δύο νεκρούς και έναν τραυματία
Φωτογραφία αρχείου © Intime p.a.

Αιματηρό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί ένας ακόμη σημειώθηκε στα Ανώγεια της Κρήτης το βράδυ του Σαββάτου, εγείροντας φόβους για βεντέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες –ένας 62χρονος γνωστός για την ενασχόλησή του με τη λαϊκή παράδοση και τις μαντινάδες και ένας 30χρονος κτηνοτρόφος- έστρεψαν τα όπλα τους ο ένας εναντίον του άλλου, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο νεκροί.

Από τις σφαίρες τους τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και ένας 30χρονος που περνούσε από την περιοχή, με τις αρχές να πιστεύουν πως βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα.

Ο 30χρονος τραυματίας και ένας εκ των νεκρών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ η δεύτερη σορός στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Cretalive.gr, αυτοψία στο σημείο της συμπλοκής αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα οι αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να συγκεντρώσουν στοιχεία και να αποσαφηνίσουν τις συνθήκες της τραγωδίας.

Παρότι άλλα κρητικά ΜΜΕ μιλούν για λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών, οι λόγοι που έκαναν τους δύο άνδρες να σηκώσουν όπλο δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Στο χωριό έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, υπό το φόβο της βεντέτας καθώς η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κεφαλογιάννης, πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ