ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Έφτασε η ώρα της απολογίας για τον 29χρονο

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Έφτασε η ώρα της απολογίας για τον 29χρονο
cretapost.gr

Έφτασε η ώρα της απολογίας για τον 29χρονο που κατηγορείται για το φονικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Περαχώρι Ανωγείων όπου έπεσαν νεκροί ένας 63χρονος και ένας 30χρονος.

Ο 29χρονος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 30χρονου, καθώς και για τον τραυματισμό ένος άλλου 30χρονου που περνούσε από το σημείο της τραγωδίας.

Στα δικαστήρια Ρεθύμνου, όπου οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ο 29χρονος, έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί αρκετά μέλη της οικογένειας, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου είναι δρακόντεια, καθώς από την πρώτη στιγμή έχουν εκφραστεί φόβοι για βεντέτα.

Παρότι οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο 29χρονος σκότωσε τον 30χρονο λίγα λεπτά αφότου ο δεύτερος είχε σκοτώσει τον 53χρονο πατέρα του κατηγορούμενου, η υπόθεση έχει πάρει πλέον νέες διαστάσεις.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti, οι δύο πλευρές, δια των συνηγόρων τους, παρουσιάζουν αντίθετες απόψεις για το τι πραγματικά συνέβη το βράδυ του Σαββάτου.

Οι συνήγοροι του 30χρονου υποστηρίζουν ότι δεν πυροβόλησε ποτέ, καθώς δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του. Έκαναν μάλιστα, έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού να πάνε να καταθέσουν.

Με τη σειρά τους, οι δικηγόροι του 29χρονου υποστηρίζουν πως ο πελάτης τους σκότωσε τον 30χρονο όταν είδε τον πατέρα του να κείτεται νεκρός στο δρόμο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του 29χρονου, Διονύσης Βέρρας, δήλωσε πως το όπλο που παρέδωσε στην αστυνομία η οικογένεια του νεαρού θύματος δεν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο φονικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ