ΕΛΛΑΔΑ

Ανώγεια: Την «παραδειγματική τιμωρία» του κατηγορουμένου ζητά η μητέρα του 30χρονου

Ανώγεια: Την «παραδειγματική τιμωρία» του κατηγορουμένου ζητά η μητέρα του 30χρονου
ΙΝΤΙΜΕ

Συνολικά 11 είναι οι μάρτυρες που έχουν καταθέσει στις Αρχές σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα στα Ανώγεια της Κρήτης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Μεταξύ αυτών, και η μητέρα του 30χρονου, που έχασε τη ζωή του το μοιραίο βράδυ.

«Με ειδοποίησε ο αδερφός μου να πάω στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων γιατί σκοτώσανε τον Γιώργη… Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θέλω την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου. Ο γιος μου προσπαθούσε να συμβιβάζει τους ανθρώπους που έχουν τσακωθεί ήταν χουβαρντάς, φιλήσυχος», είπε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη, περιμένουμε τις αποφάσεις. Όταν βγει η αλήθεια θα μιλήσουμε όλοι. Θέλουμε ηρεμία μόνο αυτό θέλουμε», σημείωσε με τη σειρά της η αδελφή του 30χρονου, η οποία ισχυρίζεται ότι είδε τον κατηγορούμενο να επιτίθεται λεκτικά στον αδερφό της.

Συγγενείς προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ανέφερε, ακόμη, και τόνισε πως κλείδωσαν ακόμα και πόρτες για να εμποδίσουν το κακό.

«Ο αδερφός μου πήδηξε από ένα παράθυρο σε διπλανό σπίτι και στη συνέχεια στο δρόμο. Μετά από λίγο άκουσα τη γυναίκα του αδερφού μου να φωνάζει ότι έφυγε και άκουσα φωνές και πυροβολισμούς. Έτρεξα και είδα τον αδερφό μου πεσμένο στο έδαφος».

Κανένας από τους μάρτυρες δεν ήταν μπροστά την ώρα που έγινε η δολοφονία, ενώ ο 29χρονος συνεχίζει να υποστηρίζει πως θόλωσε όταν είδε νεκρό τον πατέρα του.

«Η θλίψη και ο πόνος είναι πολύ μεγάλος. Η ευχή είναι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Να σταματήσει το κακό εδώ και από εδώ και πέρα να συμβάλλουμε και να προσπαθήσουμε όλοι να μην ξανασυμβούνε τέτοια περιστατικά και τέτοια γεγονότα…Ψυχραιμία και να χαμηλώσουνε οι τόνοι», τόνισε ο θείος του 30χρονου θύματος.



Πρόσωπο «κλειδί» για τις Αρχές θεωρείται η σύζυγος του 63χρονου και μητέρα του κατηγορουμένου που θα καταθέσει τα όσα είδε εκείνο το βράδυ τις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ