Κορωνοϊός: Χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας
Αλλαγμένη θα είναι σήμερα, η καθημερινή μας συνήθεια, αναφορικά με την αναμενόμενη ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην χώρα μας.
Η βασική διαφορά στην σημερινή ενημέρωση είναι πως ο Σωτήρης Τσιόδρας, δεν θα είναι εκείνος που θα μας ενημερώσει για το πόσα νέα κρούσματα έχει προκαλέσει ο νέος κορονοϊός.
Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής: «H ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον Λοιμωξιολόγο και Διευθυντή Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχο Δημήτρη Χατζηγεωργίου».
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ως προς τον λόγο που ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν θα δώσει το «παρών» στην σημερινή ενημέρωση.
Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Πώς διαμορφώνοται τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
Aκαθάριστα οικόπεδα: Ποια η προθεσμία - Τι ισχύει για τα οικόπεδα εκτός σχεδίου
02:00
Ποια η προθεσμία για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στο «Ανακαίνιση Κατοικίας»
01:00
Πώς λειτουργεί το Posokanei: Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν - 22 ερωταπαντήσεις
00:30