Τραγωδία στην Ιτέα: Νεκρός άνδρας μετά από πτώση σε φρεάτιο ασανσέρ
Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ιτέα, όταν ένας εργάτης 62 ετών σκοτώθηκε πέφτοντας σε φρεάτιο ασανσέρ από τον τέταρτο όροφο ανεγειρόμενης πολυκατοικίας.
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έσπευσε και η Αστυνομία.
Παρουσία του επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Φωκίδας, Πυράρχου Αντώνη Μίχα, πυροσβέστες από την ΠΥ Ιτέας με επικεφαλής τον Διοικητή τους Αντιπύραρχο Ιωάννη Κολομπούρο έκαναν ότι ήταν δυνατό για να ανασύρουν γρήγορα τον άτυχο άνδρα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Παραδόθηκε ζωντανός αλλά βαριά τραυματισμένος στο ασθενοφόρο, που περίμενε στο σημείο μαζί με γιατρό, ωστόσο στη διαδρομή για το νοσοκομείο εξέπνευσε.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα και ο άνθρωπος βρέθηκε στο κενό, διερευνώνται από το ΑΤ Ιτέας.
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στο πρόγραμμα
02:00
Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν στην εφαρμογή Posokanei: - 22 ερωταπαντήσεις
01:00
Κοινωνικός Τουρισμός 2026-2027 για συνταξιούχους: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων
00:30
Δύο συλλήψεις μετά από καταδίωξη και σύγκρουση μοτοσικλέτας με σχολικό λεωφορείο στο Κερατσίνι
23:59