Τραγωδία στην Ιτέα: Νεκρός άνδρας μετά από πτώση σε φρεάτιο ασανσέρ
Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ιτέα, όταν ένας εργάτης 62 ετών σκοτώθηκε πέφτοντας σε φρεάτιο ασανσέρ από τον τέταρτο όροφο ανεγειρόμενης πολυκατοικίας.
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έσπευσε και η Αστυνομία.
Παρουσία του επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Φωκίδας, Πυράρχου Αντώνη Μίχα, πυροσβέστες από την ΠΥ Ιτέας με επικεφαλής τον Διοικητή τους Αντιπύραρχο Ιωάννη Κολομπούρο έκαναν ότι ήταν δυνατό για να ανασύρουν γρήγορα τον άτυχο άνδρα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Παραδόθηκε ζωντανός αλλά βαριά τραυματισμένος στο ασθενοφόρο, που περίμενε στο σημείο μαζί με γιατρό, ωστόσο στη διαδρομή για το νοσοκομείο εξέπνευσε.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα και ο άνθρωπος βρέθηκε στο κενό, διερευνώνται από το ΑΤ Ιτέας.
Αττική: 248 παραβάσεις και οκτώ συλλήψεις για κατανάλωση αλκοόλ το τριήμερο των Χριστουγέννων (vid)
15:47
Πώς ένα μωρό έγινε διάσημο και έβαλε ένα μικρό ιταλικό χωριό στο χάρτη - Η απίστευτη ιστορία (pic)
15:34
Επιστρέφει στα παρκέ του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Ήταν εκτός λόγω θλάσης στο πόδι
15:21
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος 67χρονος που έπεσε από ύψος μέσα σε κρεοπωλείο
15:08