ΕΛΛΑΔΑ

AmChamGR Digital: One-to-one συζήτηση με τους Γ. Παυλάκη και Αθ. Σκουτέλη για τον κορωνοϊό

AmChamGR Digital: One-to-one συζήτηση με τους Γ. Παυλάκη και Αθ. Σκουτέλη για τον κορωνοϊό

Ο κύκλος των ψηφιακών εκδηλώσεων του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου συνεχίζεται στον τομέα της Υγείας  με την 1st one-to-one Discussion που πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα 25 Μαΐου, στις 17.00-18.30 μ.μ.

Τη συζήτηση συντονίζει η κα. Νατάσσα Σπαγαδώρου, συντάκτρια Υγείας CNN Greece, και συμμετέχουν ο Chief, Human Retrovirus Section, Vaccine Branch, Center for Cancer Research National Cancer Institute, ΗΠΑ DrGeorgePavlakis και ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Β’ Παθολογικής-Λοιμωξιολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο Υγεία, Καθηγητής Αθανάσιος Σκουτέλης.

Αντικείμενο της συζήτησης είναι η πρόοδος των τεχνολογιών εμβολιασμού, αλλά και η επιστημονική αντίδραση σχετικά με την πανδημία τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως.

Μπορείτε να δείτε LIVE το 1st one-to-one Discussion στο βίντεο που ακολουθεί:

AmChamGR Digital Talks

Οι εκδηλώσεις με γενικό τίτλο AmChamGR Digital Talks & Events καλύπτουν μια ευρεία θεματολογία από πολύ επίκαιρα και σημαντικά για την οικονομία και επιχειρηματικότητα θέματα. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να αξιολογηθεί η κατάσταση σε διάφορους τομείς της οικονομίας, η ανάδειξη προτάσεων και καλών πρακτικών και η παρουσίαση λύσεων με τρόπο ουσιαστικό και στοχευμένο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Ηλίας Σπυρτούνιας δήλωσε για την πρωτοβουλία των AmchamGR Digital Talks & Events: «Σε μια χρονική συγκυρία όπου υπάρχει η ανάγκη να προτάσσονται ουσιαστικές και εποικοδομητικές προτάσεις ώστε η κατάλληλη διαχείριση και αξιολόγηση των μέχρι σήμερα δεδομένων και η αξιοποίηση όλων των δυνατών επιλογών την επόμενη ημέρα, να επαναφέρει την ελληνική κοινωνία και οικονομία μας άμεσα σε μια τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο επιλέγει να αξιοποιήσει τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα διαλόγου με μία ποικίλη θεματολογία ουσιαστικής στόχευσης και με τη συμμετοχή έγκριτων συνομιλητών».

Πληροφορίες για τις αρχικές δράσεις του Healthworld 2020 series στο πλαίσιο των AmchamGR Digital Talks & Events μπορείτε να αντλήσετε από:

HEALTHWORLD 2020 Rοundtable I: https://bit.ly/3cy8ys2

HEALTHWORLD 2020 1st one-to-one Discussion: https://bit.ly/35XaJ65

MEDIA PARTNER: CNN, ONMED

ΔΗΜΟΦΙΛΗ