Τραγική ειρωνία: Είχαν «πεθάνει» τον Παντελίδη σε τροχαίο το 2012
Μία κακόβουλη φάρσα που είχαν κάνει άγνωστοι το 2012 και η οποία ήθελε τον Παντελή Παντελίδη νεκρό σε τροχαίο, επαληθεύτηκε σήμερα με τον πιο άσχημο τρόπο.
Τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε τις πρώτες επιτυχίες του, κάποιοι κακοήθεις δημιούργησαν μία σελίδα στο Facebook που διέδιδε ότι ο Παντελίδης έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος.
Σύμφωνα με διαδικτυακό site, οι φαρσέρ, ισχυρίζονταν ότι ένας διερχόμενος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα αυτό να καρφωθεί σε κολώνα, ενώ ο τραγουδιστής πέθανε αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η φάρσα βγήκε αληθινή, καθώς το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει σε δέντρο και να χάσει τη ζωή του.
Διαβάστε επίσης:
Παντελίδης: Για σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένη η τελευταία πρόβα
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42
Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ απέκτησε ο Άλαν Κάμινγκ
10:32
Ιορδανία: Οι ένοπλες δυνάμεις συμμετείχαν στα χθεσινά πλήγματα των ΗΠΑ κατά του ISIS στη Συρία
10:21