ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά από αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή των Ζωνιανών, με ισχυρές δυνάμεις να βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου υπό το φόβο να ξεσπάσει βεντέτα.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρουν πληροφορίες τοπικών μέσων, στο δρόμο προς Αξό, όπου δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα σε έναν συγχωριανό τους και τον χτύπησαν με ξύλα.

Στη συνέχεια, ο αδελφός του θύματος ξυλοδαρμού, ένας 54χρονος, πήγε στο σπίτι των δραστών στα Ζωνιανά για να τους ζητήσει το λόγο. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και κατά πληροφορίες έπεσαν ακόμη και πυροβολισμοί με καλάσνικοφ.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε ο 54χρονος, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό στον κόκκυγα.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλιου νοσοκομείου Ηρακλείου, Κώστα Τερζάκη που μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα Cretapost.gr, ο τραυματίας έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και τα επόμενα δύο 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα.

Ο άνδρας υποβλήθηκε χθες σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, χωρίς, ωστόσο, οι γιατροί να καταφέρουν να βγάλουν τη σφαίρα από το σώμα του. Κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει το ίδιο τοπικό μέσο, κρίθηκε σε πρώτη φάση επικίνδυνο.

Ο 45χρονος αδελφός του θύματος φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Όπως έγινε γνωστό, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έραψαν το τραύμα και έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Από το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή του Μυλοπόταμου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου.

Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αναζητούν μέλη συγκεκριμένης οικογένειας που όπως όλα δείχνουν διαπληκτίστηκαν με τα θύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ