ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Κλειστά νυχτερινά κέντρα σε ένδειξη πένθους

Παντελής Παντελίδης: Κλειστά νυχτερινά κέντρα σε ένδειξη πένθους

Το ένα μετά το άλλο τα νυχτερινά κέντρα ακυρώνουν το σημερινό τους πρόγραμμα σε ένδειξη πένθους για το χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Ο ιδιοκτήτης του Frangelico, Θανάσης Γκογκούσης, ανακοίνωσε πως το μαγαζί θα μείνει κλειστό. «Αυτή τη δύσκολη μέρα για το λαϊκό τραγούδι, το Frangelico "κατεβάζει μικρόφωνα" και εύχεται καλό ταξίδι στον Παντελή Παντελιδη. Επιχείρηση, καλλιτέχνες και εργαζόμενοι, ευχόμαστε συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του και σήμερα σιωπούμε, τιμώντας τη μνήμη του». αναφέρει στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook.

" Αυτή τη δύσκολη μέρα για το λαϊκό τραγούδι, το Frangelico "κατεβάζει μικρόφωνα" και εύχεται καλό ταξίδι στον Παντελή Π...

Posted by Frangelico Group on Thursday, February 18, 2016


Κλειστό θα παραμείνει και το Club 22, όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Κιάμος.

"Είναι πάντα σοκαριστική η είδηση του χαμού ενός νέου ανθρώπου! Ένας τέτοιος νέος και καταξιωμένος συνάδελφός μου ο Παντ...

Posted by Panos Kiamos OfficialPage on Thursday, February 18, 2016


Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η επιχείρηση του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, όσο και ο ίδιος ο τραγουδιστής αποφάσισαν το Diogenis Studio να μην ανοίξει αύριο και μεθαύριο ως ένδειξη πένθους. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα:

Παντελίδης: Η έκθεση της Τροχαίας για το δυστύχημα του τραγουδιστή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ