ΕΛΛΑΔΑ

Οι Anonymous Greece «έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών

Οι Anonymous Greece «έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών
Facebook

Απάντηση στους Τούρκους χάκερς που «έριξαν» τη σελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος έδωσαν οι Anonymous Greece, όπως ισχυρίζονται σε ανάρτησή τους στο Facebook.

Οι Έλληνες χάκερ με ανάρτησή τους στα social media αναφέρουν ότι «έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Μετά από επίθεση που δέχτηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας Δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο εθνικής αμύνης είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν την μπάλα», γράφουν στην ανάρτηση.

Σημειώνεται πως η είσοδος στην ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου δεν είναι διαθέσιμη για την ώρα. Σε όποιον επειχηρεί να μπει βγαίνει το εξής μήνυμα:

Capture

Η ομάδα Ayyildiz Tim κατέλαβε τη σελίδα Δήμου Χαλκηδόνος το μεσημέρι της Κυριακής και ανήρτησε βίντεο αλλά και μηνύματα στα ελληνικά, στα αγγλικά και τα τουρκικά.

«Γνωρίστε τα όριά σας», γράφουν οι χάκερ, μεταξύ άλλων, ενώ με το αγγλικό τους μήνυμα δηλώνουν την παρουσία τους στην ιστοσελίδα. «Οι Ayyildiz Tim ήταν εδώ», γράφουν.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτή είναι η μόνη σελίδα στην οποία έχουν εξαπολύσει επίθεση οι χάκερ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ