Οι Anonymous Greece «έριξαν» και τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας
Απάντηση στους Τούρκους χάκερς που «έριξαν» τη σελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος έδωσαν οι Anonymous Greece, εις διπλούν.
Οι Έλληνες χάκερ με ανάρτησή τους στα social media αναφέρουν ότι «έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αλλά και αυτό του υπουργείου Άμυνας.
«Επειδή έγινε θέμα πριν με το λάθος που κάναμε, το διορθώνουμε ρίχνοντας το υπουργείο αμύνης τελικά», αναφέρουν σε νέο ποστ.
«Μετά από επίθεση που δέχτηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας Δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο εθνικής αμύνης είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν την μπάλα», έγραφαν στην πρώτη ανάρτηση.
Η ομάδα Ayyildiz Tim κατέλαβε τη σελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος το μεσημέρι της Κυριακής και ανήρτησε βίντεο αλλά και μηνύματα στα ελληνικά, στα αγγλικά και τα τουρκικά.
«Γνωρίστε τα όριά σας», γράφουν οι χάκερ, μεταξύ άλλων, ενώ με το αγγλικό τους μήνυμα δηλώνουν την παρουσία τους στην ιστοσελίδα. «Οι Ayyildiz Tim ήταν εδώ», γράφουν.
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτή είναι η μόνη σελίδα στην οποία έχουν εξαπολύσει επίθεση οι χάκερ.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:
Amber Alert για την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
21:49
Υεμένη: Δυνάμεις που στηρίζονται από την Σαουδική Αραβία κατευθύνονται προς το Άντεν
21:47
Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον ελέγχό τους ένα χωριό στην περιοχή Ζαπορίζια
21:35
ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ: Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
21:22