ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: «Είχα αλωνίσει την Αταλάντη» – Συναγερμός για τα τέσσερα θετικά κρούσματα

Λαμία: «Είχα αλωνίσει την Αταλάντη» – Συναγερμός για τα τέσσερα θετικά κρούσματα
ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξέλιξη με τα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στη Φθιώτιδα.

Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, η κόρη τους και ο εγγονός τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών τους, με τον 28χρονο να παραδέχεται πως έχει αλωνίσει την Αταλάντη όπου ζει.

Ο 85χρονος με τη σύζυγό του -που διαμένουν στην Αμερική- επέστεψαν πριν 15 ημέρες μαζί με την κόρη τους που είχε πάει να τους επισκεφτεί, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Σημειώνεται πως τα τέστ στο αεροδρόμιο ήταν αρνητικά. Ωστόσο, μπήκαν -όπως διαβεβαιώνουν- σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο 86χρονος μετά από 14 ημέρες εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας το Σάββατο. Μια ημέρα μετά, την Κυριακή, άρχισαν ήπια συμπτώματα και στις δύο γυναίκες.

Ο 28χρονος παραμένει ασυμπτωματικός, όμως, φαίνεται πως είναι και αυτός που είχε τις περισσότερες επαφές στην Αταλάντη όπου διαμένει.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λοκρίδα, με το Κέντρο Υγείας να ενισχύεται, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνουν τεστ σε όλες τις κοντινές επαφές του νεαρού. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, οι φορείς είναι ανάστατοι καθώς φέρεται να δήλωσε πως «δεν θα σας το κρύψω έχω αλωνίσει την Αταλάντη».

Στη νότια Λαμία, εκεί όπου διαμένει το ηλικιωμένο ζευγάρι, ο 28χρονος διαβεβαιώνει ότι η οικογένεια, ούτε ο ίδιος δεν κυκλοφόρησε και δεν είχε επαφές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ