Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Θετικός 26χρονος ανθυπολοχαγός στη Χίο

Θετικός σε κορωνοϊό βρέθηκε ένας 26χρονος ανθυπολοχαγός, στέλεχος της 96 ΑΔΤΕ «Χίος», μετά από εξετάσεις που έκανε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας.
Ο 26χρονος στρατιωτικός, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται εκτός Χίου, επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση στο 401 Γ.Σ.Ν., όταν κατά τη διάρκεια του προεγχειρητικού ελέγχου βρέθηκε θετικός στον Covid-19, χωρίς να έχει εκδηλώσει συμπτώματα του ιού μέχρι σήμερα, αναφέρει η ιστοσελίδα Politischios.gr.
Άμεσα ενημερώθηκε η 96 ΑΔΤΕ «Χίος» και δόθηκε εντολή ιχνητάλησης των επαφών του στο νησί ενώ υπήρξε εντολή πραγματοποίησης εξετάσεων στα άτομα με τα οποία συναναστράφηκε ο 26χρονος το τελευταίο διάστημα στο νησί.
Ο ανθυπολοχαγός θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις με δεδομένο ότι και στο παρελθόν έχει διαπιστωθεί ότι τα πρώτα τεστ μπορεί να αποτυγχάνουν ως προς το ορθό του αποτελέσματος.
ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επίθεση Βελόπουλου στον επικεφαλής της αντιπροσωπείας για τις διερευνητικές επαφές
15:52
Ο ΠΟΥ στη Γουχάν: Σοβαρές καταγγελίες για δωροδοκίες και απειλές σε συγγενείς θυμάτων κορωνοϊού
15:42
Παπαθανάσης: Η Ελλάδα είναι παρούσα στην ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής
15:30
Έκτακτη σύγκληση της επιτροπής Οικονομικών για κόκκινα δάνεια και bad bank ζητά το ΚΙΝΑΛ
15:20