ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Κάνουν «φύλλο και φτερό» το παρελθόν του ζευγαριού

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Κάνουν «φύλλο και φτερό» το παρελθόν του ζευγαριού
imerazante.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη μαφιόζικη δολοφονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Ζάκυνθο, όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή άνοιξαν πυρ κατά ζευγαριού.

Θύμα της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε, είναι μια 37χρονη επιχειρηματίας, η οποία έχασε αμέσως τη ζωή της από μια σφαίρα στο κεφάλι.

Ο άνδρας της, αν και δέχθηκε αρκετά χτυπήματα από σφαίρες στο σώμα του, επέζησε από την ενέδρα θανάτου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, φόραγε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ο ίδιος είναι σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του, σύμφωνα με το ermisnews.gr να είναι σταθερή και να μην θεωρείται κρίσιμη.

Το παρελθόν του τραυματία

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που γλίτωσε είχε απασχολήσει την αστυνομία για ναρκωτικά και μάλιστα είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, ενώ παράλληλα ήταν μπλεγμένος σε κύκλωμα ακάλυπτων επιταγών.

Οι έρευνες της αστυνομίας, κάνουν «φύλλο και φτερό» το παρελθόν του ζευγαριού, αναζητώντας τα κίνητρα των δραστών, σε υποθέσεις που σχετίζονται με τον γνωστό επιχειρηματία.

Το ζευγάρι είχε μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά.



Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι κατευθυνόταν προς το σπίτι του στον Άγιο Σώστη, όταν το πλησίασε μηχανή μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Όταν έφθασαν αρκετά κοντά άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος του ζευγαριού, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν θανατηφόρα τη γυναίκα και να τραυματίσουν τον οδηγό της μηχανής.

Τοπικά ΜΜΕ επεσήμαναν πως μεγάλο κλιμάκιο αστυνομικών βρίσκεται στην περιοχή και ψάχνει στοιχεία για τους δράστες.

Εντύπωση προκαλεί πως οι δράστες ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, γεγονός που δείχνει πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ