Η γυναίκα που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους στο σπίτι του Παντελή Παντελίδη
Μέσα από το συντετριμμένο πλήθος που βρίσκεται έξω από το πατρικό του Παντελή Παντελίδη, ξαφνικά βγήκε μια γυναίκα.
Ήταν ντυμένη στα μαύρα και τα μάτια της ήταν κόκκινα από το κλάμα. Στην αρχή πιστέψαμε πως ήταν κάποια γειτόνισσα που είχε πάει να συλλυπηθεί την οικογένεια και τώρα επέστρεφε σπίτι της.
Στα χέρια της κρατούσε με πιατέλα με κουλουράκια. Με όση ψυχική δύναμη της έχει απομείνει, προσέφερε με ευγένεια κουλουράκια σε όλους τους δημοσιογράφους που παρατηρούν από απόσταση τα όσα συμβαίνουν στην οδό Σηλυβρίας. "Συλλυπητήρια", ψιθυρίζουν ο ένας μετά τον άλλο. "Είμαστε συντετριμμένοι", μας λέει. Τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα και η φωνή της τρέμει. "Καταλαβαίνουμε πως και εσείς κάνετε τη δουλειά σας".
Επικρατεί σιωπή και αμηχανία. "Φίλοι. Το παιδί μου με τον Παντελή ήταν παιδικοί κολλητοί φίλοι", ήταν τα τελευταία λόγια που μας είπε πριν τα δάκρυα κατακλύσουν το πρόσωπο της γυναίκας και η φωνή σταματήσει να βγαίνει.
Το νέο «κλειδί» για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου
04:00
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
03:00
Παράταση Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων έως 24 Ιουλίου: Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
02:00
Συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου: Πώς και πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους
01:00