Παντελής Παντελίδης: Συγκεντρώνονται θαυμαστές στο σημείο του δυστυχήματος το Σάββατο
Στο σημείο του δυστυχήματος στις 8 το βράδυ του Σαββάτου θα συγκεντρωθούν θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη προκειμένου όπως λένε «να αφήσουν ένα λουλούδι και να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή».
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε από το Facebook και φαίνεται πως συγκεντρώνει μεγάλη αποδοχή. Έως τις 3:20 το μεσημέρι της Παρασκευής, σχεδόν 4000 άνθρωποι είχαν δηλώσει μέσω του κοινωνικού δικτύου πως θα παρευρεθούν. .
Υπενθυμίζεται πως η σορός του Παντελίδη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία το Σάββατο από τις 10 το πρωί.
Η νεκρώσιμος ακολουθία του Παντελίδη θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στο ναό της Νέας Ιωνίας, και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μεταμορφώσεως.
Διαβάστε ακόμα:
Δεν έτρεχε ο Παντελίδης, λένε στην οικογένεια του
Παντελίδης: Παραμένουν νοσηλευόμενες στον Ευαγγελισμό οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του
Επίσκεψη του Θάνου Πλεύρη στη δομή φιλοξενίας Πολυκάστρου Κιλκίς
18:55
Βρετανία: Ο πρωθυπουργός Στάρμερ «χαιρετίζει» τις αναφορές για διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν
18:47
Τραμπ: «Έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε σε συμφωνία με το Ιράν για ένα πιο ασφαλή πλανήτη»
18:45
Οι εξελίξεις στο Ιράν στο επίκεντρο της επικοινωνίας Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας
18:38